Lichtplan laten maken door Van Triest Lichtconcepten

lichtplan

Licht: het is iets wat mensen als vanzelfsprekend ervaren. Want er is toch overal en altijd licht? Het probleem wat hier ontstaat, is dat weinig mensen stilstaan bij de invloed die licht heeft op de sfeer van een ruimte. Het gevolg hiervan is dat vaak de verkeerde verlichting op de verkeerde plek wordt gebruikt, waardoor een ruimte ongezellig wordt. Ook verkeerde verlichting is iets wat wij vaak zien. Om dit te voorkomen, kunt u het beste van tevoren een lichtplan laten maken. Van Triest Lichtconcepten heeft veel ervaring met het maken van professionele lichtplannen. Wij kijken naar het soort ruimte, de gewenste sfeer van de ruimte en het doel van de verlichting. Met een lichtplan van Van Triest Lichtconcepten bent u verzekerd van verlichting die zijn doel treft.

Het belang van een goed lichtplan

Zoals eerder benoemd is licht van grote invloed op de sfeer in een ruimte. Iedereen heeft bijvoorbeeld wel eens in een restaurant gegeten waar het licht net te vel was of waar u aan het dineren was onder een paar ongezellige TL-lampen. Het zijn voorbeelden van onjuist gebruik van licht. En het feit dat u het zich nog weet te herinneren, geeft aan dat het belang van licht groot is. Want waarschijnlijk zult u het bewuste restaurant niet nogmaals opzoeken en zult u op zoek gaan naar een gezelliger restaurant. In zo'n geval kost verkeerd gebruik van licht dus klanten.

In de horeca is sfeervol licht dus erg belangrijk. Maar niet alleen de sfeer is belangrijk. Vaak heeft licht ook een functioneel doel. Het meest natuurgetrouwe licht is zonlicht. In zonlicht komen kleuren het beste tot hun recht. Wat vaak fout gaat in bijvoorbeeld winkels of showrooms is het gebruik van goedkope lampen. Deze zorgen voor een verkeerd kleurbeeld, waardoor uw klanten de werkelijke kleur van artikelen en andere objecten lastig kunnen beoordelen. En dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Om te zorgen dat alles aan de verlichting van de ruimte klopt, stellen wij een professioneel lichtplan op. Hiervoor kijken wij goed naar het doel van het licht, het soort armaturen wat het best gebruikt kan worden in uw situatie en waar de armaturen het beste geplaatst kunnen worden. Ook de meest geschikte aansturing van het licht kunnen wij voor u naar kijken. Van Triest Lichtconcepten is er dus voor het totaal plaatje.

Lichtplan laten maken door Van Triest Lichtconcepten

Lichtplan als onderdeel van ons totale service pakket

Bij Van Triest Lichtconcepten kunt u niet alleen terecht voor het laten maken van een lichtplan. Doordat Van Triest Lichtconcepten onderdeel is van Technische Groothandel Van Triest, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van de armaturen uit het lichtplan. In overleg kunnen wij daarnaast ook de installatie voor u verzorgen. Zo heeft u alles onder één dak: wel zo makkelijk.

lichtplan

Verkeerd gebruik van licht kan voor u grote gevolgen hebben. Laat daarom een professioneel lichtplan maken

Laat hieronder uw gegevens achter voor het aanvragen van een lichtplan op maat