Lichtplan kantoor door Van Triest Lichtconcepten

lichtplan kantoor laten maken

Lichtplan kantoor

Verlichting in een kantoor dient voornamelijk een functioneel doel. De juiste verlichting kan bijdragen aan een verhoogde productiviteit van uw medewerkers, een betere werksfeer en minder ziekteverzuim. Ook kan nieuwe (LED) verlichting een flinke besparing opleveren ten opzichte van uw huidige verlichting. Wanneer wij voor u een professioneel lichtplan maken, houden wij rekening met alle factoren die van belang zijn voor verlichting binnen een kantoor. Wij weten welk type licht welk effect heeft, wat het doet met een ruimte en vooral wat het met de medewerkers doet. Lichtplan kantoor door Van Triest Lichtconcepten: voor verlichting die zijn doel treft.

Lichtplan kantoor: van wens tot realisatie

Een goed lichtplan begint bij uw wensen. Het opstellen van een lichtplan begint bij ons altijd met een gesprek bij u op locatie, bij uw architect, of gewoon bij ons op kantoor. In dit gesprek staan uw wensen centraal. Van budget tot doel wat u met de verlichting heeft: wij nemen alles rustig met u door. Ook wanneer u nog geen concrete ideeën heeft over de invulling van het licht, denken wij graag met u mee. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van lichtplannen voor kantoren en deze expertise zetten wij graag in om een lichtplan te realiseren wat perfect aansluit op uw interieur en uw bedrijf.

Aansturing van uw verlichting

Van origine zijn wij een technische groothandel. Doordat wij over veel expertise beschikken over verlichting en de aansturing hiervan, kunt u bij ons niet alleen terecht voor een lichtplan wat enkel inzicht geeft in de plaatsing en het soort verlichting. Ook de technische details nemen wij mee in onze lichtplannen. Wij denken graag met u mee over de aansturing van de verlichting. Wilt u dat het licht automatisch aan- en uitgaat op bepaalde tijden? Of heeft u andere wensen? Met het lichtplan houden wij ook rekening met de door u gewenste aansturing. Bij ons kunt u terecht voor het totale plaatje.

Energiebesparing met lichtplan kantoor

Verlichting verbruikt hoe dan ook energie. Maar verouderde verlichting gebruikt veel meer energie dan de hedendaagse LED verlichting. Daarom kan het in vrijwel alle gevallen uit om oude verlichting in uw kantoor te laten vervangen door nieuwe verlichting. Ook hierover kunnen wij u adviseren. Op basis van een Total Cost of Ownership berekening, maken wij voor u een betrouwbaar besparingsplan met terugverdien berekening. Hierin geven wij de totale besparingen zowel in (kilo)gram CO2 als in kWh en euro's weer. Het investeren in duurzame verlichting kan bijdragen bij de reductie van uw CO2 footprint. Dit is niet alleen fijn voor volgende generaties, maar ook voor uw eigen portemonnee.

Subsidieregelingen verlichting kantoren

Bent u een ondernemer die investeert in energiebesparende verlichting? Dan kunt u nu gebruikmaken van de Energie Investeringsaftrek (EIA) op basis van door TGH van Triest aangeboden led-lampen en led-armaturen. Uw investering biedt hiermee dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

EIA

Investeert u in 2018 in ledverlichting, kunt u afhankelijk van belastingpercentage een fiscaal voordeel (Energie Investeringsaftrek (EIA)) krijgen tussen de (20% VpB * 54,5% =) 10,9% en (52% IB * 54.5%) 28,34%.

  • LED verlichting en armaturen bij bestaande bedrijfsgebouwen, anders dan led buizen, (100 lm/w + PF 0,9) komen voor maximaal € 25,- per 1000 lumen in aanmerking. (nieuwbouw is sinds 2018 uitgesloten)
  • Besparingssysteem voor verlichting in of bij bestaande bouw komen voor €150 per sensor in aanmerking.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over een lichtplan voor uw kantoor