Lichtplan laten maken kosten bij Van Triest Lichtconcepten

lichtplan laten maken kosten

Wanneer u op deze pagina terecht bent gekomen, bent u hoogstwaarschijnlijk benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een lichtplan. Dat begrijpen wij bij Van Triest Lichtconcepten erg goed. Echter is dit een prijs die lastig te schatten is zonder uw situatie te kennen. Gaat het namelijk om een volledig kantoorpand? Of gaat het om een woonhuis, winkel of restaurant? Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de kosten van het laten maken van een professioneel lichtplan door Van Triest Lichtconcepten. De lichtplan laten maken kosten zijn daarom lastig als één getal te benoemen. Maar, wij doen u graag een offerte op maat. Bij Van Triest Lichtconcepten rekenen wij eerlijke prijzen. Laat daarom hieronder uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen voor een voorstel op maat.

Het belang van het laten maken van een goed lichtplan

Dat er licht is, is voor de meeste mensen erg vanzelfsprekend. Daarnaast horen wij vaak 'licht is toch licht?'. Nou, daar zijn wij het niet helemaal mee eens. Want er zit namelijk veel verschil tussen licht. En niet ieder licht is voor iedere situatie geschikt. Zo vraagt een showroom of een winkel om een totaal ander soort licht dan een restaurant of een woonkamer. Waar in een restaurant of woonkamer vooral de sfeer belangrijker is, wilt u namelijk in een showroom of winkel vooral eerlijke kleuren zodat de klant kleuren van producten goed kan beoordelen. Het doel van het licht is dus erg belangrijk om mee te nemen in de beslissing om voor welk soort licht te kiezen. 

Omdat licht heel erg bepalend kan zijn voor de sfeer en het wel of niet halen van het doel wat u met het aanbrengen van licht heeft, is het belangrijk om van tevoren een lichtplan te laten maken. Tijdens het opstellen van een lichtplan wordt uw situatie goed bekeken en aan de hand van deze situatie en het doel wat u met het licht wilt behalen, wordt er een lichtplan op maat gemaakt. In dit lichtplan komt te staan wat verstandige plekken zijn om armaturen te plaatsen, de aansturing wordt meegenomen in het plan, maar ook het meest geschikte soort licht wordt in een lichtplan beschreven. Dit alles wordt bij Van Triest Lichtconcepten gedaan door onze lichtexperts. Zo bent u zeker van licht wat zijn doel treft.

lichtplan laten maken kosten

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie

Onze verlichting specialist neemt zo spoedig mogelijk contact met u op