Lichtontwerp door een lichtontwerper van Van Triest Lichtconcepten

lichtontwerp

Lichtontwerp afgestemd op uw situatie

Licht is iets wat door veel mensen als vanzelfsprekend wordt ervaren. Het is er namelijk altijd en overal. En omdat het zo vanzelfsprekend is, wordt er vaak te weinig stilgestaan bij de invloed die licht heeft op de sfeer en functionaliteit van een ruimte. Hierdoor wordt vaak verkeerd licht gebruikt op de verkeerde plekken. Ruimtes komen zo minder goed tot hun recht en de optimale sfeer wordt niet behaald. Toch had dit voorkomen kunnen worden. Bijvoorbeeld door het laten maken van een lichtontwerp door een professionele lichtontwerper. Een lichtontwerper kijkt naar de ruimte en haar functie, het doel van het licht en alles hieromheen. Aan de hand van uw wensen en de waarnemingen van de lichtontwerper wordt er vervolgens een lichtontwerp op maat gemaakt. Met een ontwerp door één van onze lichtontwerpers bent u verzekerd van verlichting die zijn doel treft.

Voor wie maken wij lichtontwerpen?

Iedereen die in een ruimte graag optimaal gebruik wil maken van licht, kan terecht bij Van Triest Lichtconcepten. Of het nou gaat om het aanbrengen van meer sfeer in een woonkamer, het accentueren van de architectuur van een huis of gebouw, het kleiner of groter laten lijken van een ruimte of het uitlichten van producten in een showroom of winkel: bij Van Triest Lichtconcepten hebben wij de oplossing. In de meeste gevallen werken wij samen met een architect.

Onze lichtspecialisten hebben veel ervaring met het gebruik van licht. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een optimaal gebruik van licht in uw ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Onze lichtspecialisten nemen graag contact met u op voor een voorstel op maat.

Ontwerp licht laten maken

Hoe gaat onze lichtontwerper te werk?

Iedereen kan een lichtconceptje maken, maar wij pakken dit anders aan. In een eerste gesprek bespreken we samen uw wensen en inventariseren we de mogelijkheden. Gaat het om bestaande bouw? Dan komen we hier graag even langs om ter plekke te bekijken wat mogelijk zou zijn, wat belangrijk is voor de ruimte en wat eventuele beperkingen zullen vormen bij het lichtplan. Gaat het om nieuwbouw? Ook dan gaan we graag met u om tafel.

Wij proberen uw wensen in kaart te brengen en aan de hand hiervan zullen wij een voorstel doen voor een lichtontwerp. Na het vormgeven van het concept zullen wij het ontwerp aan u voorleggen en eventuele wijzigingen aan de hand van de feedback die wij vanuit u ontvangen zullen wij doorvoeren in het ontwerp. Hiermee werken we uiteindelijk naar het definitieve ontwerp. Wanneer u hiermee akkoord bent, kunnen we over gaan tot uitvoering.

Laat hieronder uw gegevens achter voor contact met één van onze lichtontwerpers