Lichtplan woonkamer door Van Triest Lichtconcepten

lichtplan woonkamer laten maken

Lichtplan woonkamer laten maken

De woonkamer wordt ook wel het hart van het huis genoemd. In de woonkamer wordt geleefd en komt u samen met familie, vrienden, of gewoon met uw gezin. En of u hier nou heerlijk tot rust komt met een boek, u een film kijkt of dat u visite ontvangt, er is één ding het aller belangrijkste: een fijne en gezellige sfeer in huis. Veel van deze sfeer creëert u met de meubels en de afwerking van de wanden en plafonds. Maar door met licht nog eens extra accenten toe te voegen aan het interieur, kunt u nog meer sfeer in uw huiskamer creëren. Juist gebruik van licht is hiervoor wel belangrijk, want wanneer licht op de verkeerde plekken wordt gebruikt of wanneer er gekozen wordt voor verkeerd soort licht, kan dit ook veel invloed hebben op de sfeer in uw woonkamer. Laat daarom een lichtplan maken door Van Triest Lichtconcepten. Lichtplan woonkamer laten maken door Van Triest Lichtconcepten: voor de optimale sfeer in uw woonkamer.

lichtplan woonkamer

Verkeerd gebruik van licht kan veel invloed hebben op de sfeer. Laat daarom een professioneel lichtplan maken

Het belang van een goed lichtplan

Zoals eerder benoemd, is licht van grote invloed op de sfeer in uw woonkamer. Zo maakt te vel licht de ruimte ongezellig. Maar wanneer het niet licht genoeg is in een ruimte, kan dit ook vervelend zijn. Wanneer u graag een boek wilt lezen bijvoorbeeld. Wanneer u een lichtplan laat maken door Van Triest Lichtconcepten, zoeken wij naar een juiste balans tussen de verschillende soorten licht en zoeken wij ook de juiste plek voor het plaatsen van de verlichting.

In de woonkamer kennen wij drie soorten licht: basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. De basisverlichting vormt, zoals de naam al doet vermoeden, de basis voor de verdere verlichting. De functionele verlichting plaatsen wij op strategische plekken en maken het mogelijk om bijvoorbeeld een boek te lezen onder de juiste lichtomstandigheden. Met sfeerverlichting versterken wij bepaalde elementen in de ruimte die zorgen voor extra sfeer. Een goede balans tussen deze drie verschillende vormen van licht, zorgt voor een optimale sfeer en functionaliteit van de ruimte.

Lichtplan woonkamer voor nieuwbouw

Gaat u verbouwen? Of gaat u naar een nieuw huis? Wat uw situatie ook is, het is verstandig om in een vroeg stadium een lichtplan te laten maken. Zo kan er direct rekening gehouden worden met de plaatsing van het licht tijdens de aanleg van de elektrapunten en inbouw van eventuele spots. Wel zo handig. Van Triest Lichtconcepten helpt u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan voor uw woonkamer. Zo bent u ook in uw nieuwe woonkamer verzekerd van een goede sfeer en prettige verlichting.

Lichtplan woonkamer voor bestaande situatie

Wilt u graag een lichtplan laten maken voor uw bestaande situatie? Ook dat is geen probleem. Wij helpen u graag bij het realiseren van de door u gewenste sfeer en functie van het licht. Door goed naar uw huidige situatie en uw wensenpakket te kijken, stellen wij een lichtplan op wat volledig voldoet aan uw wensen. Onze lichtspecialisten hebben veel ervaring met het opstellen van lichtplannen, waardoor u bij ons verzekerd bent van licht wat zijn doel treft.

Voor wie maken wij lichtplannen?

Van Triest Lichtconcepten maakt lichtplannen voor zeer uiteenlopende partijen. In de meeste gevallen werken wij voor het maken van een lichtplan samen met een (binnenshuis) architect. Maar ook wanneer u (nog geen) architect heeft, kunnen wij u van dienst zijn met het formuleren van een lichtadvies op maat. Laat hieronder uw gegevens achter voor het bespreken van de mogelijkheden voor een lichtplan op maat.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over een lichtplan voor uw woonkamer