Over Van Triest Lichtconcepten

Van Triest Lichtconcepten is een adviesbureau op het gebied van lichtontwerp op maat. Onze gediplomeerde lichtontwerpers hebben achtergronden in ruimtelijk ontwerp en elektrotechniek. Waardoor ze een goed begrip hebben van de mogelijkheden en design. Van Triest Lichtconcepten is in staat zich aan te passen aan projecten van elke omvang en complexiteit met een reeks diensten, waaronder lichtontwerp, levering, lichtregeling, projectbeheer, programmering, inbedrijfstelling en onderhoud. De lichtontwerper is de schakel tussen de architect, interieurontwerper, elektricien en de klant voor een geweldig eindresultaat.

Met licht als een ontwerpmateriaal werken we nauw samen met architecten en interieurontwerpers voor al onze ontwerpschema’s; waar we een op maat gemaakte benadering van details volgen. We werken nauw samen met de klant en het ontwerpteam om aangepaste ontwerpen te maken die een balans bieden tussen esthetiek, functie, onderhoud en kosten.

De lichtontwerper is de schakel tussen de architect, interieurontwerper, elektricien en de klant voor een geweldig eindresultaat.

Van Triest Lichtconcepten

Van Triest Lichtconcepten voor elke sector

We ontwerpen verlichtingsschema's voor een reeks sectoren waaronder woonhuizen, winkels, horeca en zakelijke industrieën. Ons portfolio bevat een breed scala van branches, waardoor wij kennis hebben van elke sector en de bijpassende normen. We werken nauw samen met de klant en het ontwerpteam om aangepaste ontwerpen 

over van triest lichtconcepten