Verlichting bij van Triest Lichtconcepten

verlichting

Verlichting: het is iets wat door veel mensen als vanzelfsprekend wordt bevonden. Want eigenlijk is licht overal en altijd aanwezig. Maar doordat het zo vanzelfsprekend wordt bevonden, staan mensen er vaak niet of te weinig bij stil dat verlichting van grote invloed kan zijn op de sfeer in een ruimte. Bij juist gebruik van licht, kan het de sfeer en functionaliteit van de ruimte versterken. Maar wordt er verkeerd licht gebruikt? Of is de plaatsing van licht niet juist? Dan kan dit de sfeer op negatieve wijze beïnvloeden. En bij bedrijfsmatige inzet van licht, kan het de productiviteit en functionaliteit erg beïnvloeden. Wilt u meer informatie over licht? Neem dan vrijblijvend contact op met onze lichtadviseur of neem een kijkje op de onderstaande pagina's.

verlichting

Verlichting door Van Triest Lichtconcepten

Verlichting: bij Van Triest Lichtconcepten vindt u alles onder één dak. Van advies tot levering en installatie, wij nemen het u graag uit handen.

Verlichting en advies voor consumenten

Of het nou gaat om verlichting voor uw woonkamer, badkamer, keuken of studeerkamer: wij voorzien u graag van advies.

Lees verder

Verlichting en advies voor de zakelijke markt

Energiebesparing, productiviteit, het zijn woorden die onze lichtoplossingen typeren voor de zakelijke markt. Van advies tot levering en installatie.

Lees verder

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over licht en het advies wat wij u kunnen geven