Bedrijfsverlichting bij Van Triest Lichtconcepten

bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting kan veel invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Of het hierbij nou gaat om een restaurant, loods, winkel of kantoorpand: verlichting beïnvloedt de sfeer en de functionaliteit van een ruimte. Op deze pagina leest u meer over de functie van licht en de invloed op een ruimte. Van Triest Lichtconcepten adviseert u graag over de meest geschikte bedrijfsverlichting voor uw situatie.

Invloed van bedrijfsverlichting op de sfeer en functionaliteit

Laat uw werknemers efficiënter en prettiger werken met goede bedrijfsverlichting. Met het gebruik van de juiste bedrijfsverlichting, voelen medewerkers zich meer op hun gemak en zullen ze beter presteren. Ook treedt vermoeidheid minder snel op. Bedrijfsverlichting kan dus grote invloed hebben op de prestaties van uw medewerkers en is daarom van groot belang.

Maar niet alleen op uw medewerkers heeft goed gebruik van verlichting veel invloed. Zo weet u als restauranthouder als geen ander dat verlichting grote invloed kan hebben op de sfeer van een ruimte. Door het gebruik van gedimd licht en het uitlichten van karakteristieke elementen van de ruimte, zorgen wij bij Van Triest Lichtconcepten ervoor dat de maximale sfeer in een ruimte wordt behaald. Maar we letten niet alleen op de sfeer in een ruimte. Want wanneer u bijvoorbeeld een winkel of een showroom wilt voorzien van nieuwe bedrijfsverlichting, is naast de juiste sfeer een juiste kleurweergave net zo belangrijk. Wanneer er verkeerd licht wordt gebruikt, kan het voorkomen dat verlichting uw klanten een verkeerd beeld van de kleuren van uw producten geeft. En dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Bij Van Triest Lichtconcepten begrijpen wij de noodzaak van goede verlichting voor uw bedrijf. Om deze reden zijn wij begonnen met het bieden van advies voor verlichting in bedrijven. Met zo'n advies bent u verzekerd van verlichting die zijn doel treft. Of het nou gaat om een kantoor waar u met nieuwe verlichting kosten wilt besparen en uw werknemers een fijnere werkomgeving wilt bieden, een winkel waar u graag betere verlichting wilt om uw klanten de beste ervaring te bieden, of dat het gaat om een restaurant waar u een sfeervolle ambiance wilt creëren: wij zijn u graag van dienst. Doordat wij veel kennis hebben van verlichting, weten wij precies wat voor licht het meest geschikt is voor uw situatie. Zo helpen wij u het met bereiken van uw doelen.

bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting die zijn doel treft: laat u adviseren door Van Triest Lichtconcepten

Bedrijfsverlichting bij Van Triest Lichtconcepten

Van Triest Lichtconcepten is onderdeel van technische groothandel TGH van Triest B.V. Wij hebben hierdoor veel kennis van verlichting van een zeer groot aantal fabrikanten. En ook adviseren over lichtoplossingen is ons hierdoor zeker niet onbekend. Bij ons kunt u terecht voor het totale plaatje: van idee tot realisatie. Wanneer u opzoek bent naar een lichtoplossing, gaan wij graag met u om tafel voor een vrijblijvend gesprek. Hierin inventariseren wij uw ideeën, wensen en budget. Ook bekijken wij graag samen met u de ruimte(s) waar het om gaat om een beter beeld te krijgen van de situatie.

Aan de hand van het persoonlijke gesprek zullen wij een lichtadvies formuleren. Dit advies bestaat uit een lichtplan wat speciaal voor uw situatie is ontwikkeld. Daarnaast rekenen wij het plan door met een professionele lichtberekening, om eventuele fouten in het plan aan het licht te brengen. In een 3D model kunt u zelfs al even kennis maken met de uiteindelijke situatie. Nadat u uw goedkeuring geeft, kunnen wij overgaan tot uitlevering en installatie. Van Triest Lichtconcepten is er dus voor het totale plaatje.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over bedrijfsverlichting voor uw situatie