Café verlichting

cafe verlichting

In een cafe is de sfeer vaak het meest belangrijke voor uw gasten. Dat weet u als café eigenaar natuurlijk als geen ander. Maar hoe creëert u een sfeervolle ambiance in uw café? De meeste mensen denken dat dit moet gebeuren met een smaakvolle inrichting. Hierdoor wordt het belang van verlichting vaak over het hoofd gezien, al speelt verlichting een hele belangrijke rol bij het creëren van een sfeervolle ruimte. Van Triest Lichtconcepten is gespecialiseerd in het adviseren over café verlichting en verlichting voor nog veel meer andere branches. Onze verlichtingsspecialisten weten precies hoe een ruimte het best verlicht kan worden en hoe er het beste sfeer in een ruimte gebracht kan worden. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Café verlichting voor een betere sfeer

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste café verlichting op de juiste plaats, ontstaat er een sfeervolle ruimte. Maar waar moet de verlichting geplaatst worden? En wat voor verlichting is er het meest geschikt voor uw onderneming? En wat voor verlichting past er het best bij uw interieur? Het zijn logische vragen die vaak lastig zijn om te beantwoorden. Maar onze lichtspecialisten weten er wel raad mee. Wij zoeken voor u de optimale combinatie van basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Ook met de kleurweergave index en de kleurtemperatuur houden wij rekening zodat het doel wat u met de verlichting heeft, wordt bereikt. Laat u goed adviseren door een lichtspecialist van Van Triest Lichtconcepten. 

Aansturing van de verlichting

Van Triest Lichtconcepten kan u niet alleen adviseren over het soort verlichting en de plaatsing van de verlichting, maar ook over de aansturing van de verlichting. Zo kunnen wij u adviseren over het al dan niet dimbaar maken van verlichting voor het creëren van extra sfeer, maar ook andere wensen kunnen wij meenemen bij het formuleren van een advies over de aansturing van de café verlichting. 

cafe verlichting

Moderne café verlichting als kostenbesparing

Moderne verlichting lijkt een grote investering, maar kan al met al zeer lucratief zijn. Want naast een besparing op de energierekening waardoor lagere kosten ontstaan, kan het ook aan de omzet kant van uw onderneming veel doen. Want een sfeervollere ambiance kan veel nieuwe klanten opleveren. Om u inzicht te geven in de besparing die kan worden bereikt aan de kosten kant, kunnen wij voor u een besparingscalculatie maken. In deze calculatie zal een Total Cost of Ownership worden gemaakt en zal ook een terugverdienberekening terug te vinden zijn. Zo heeft u inzicht in wat moderne café verlichting u op kunt leveren en maken we het u een stukje makkelijker om een beslissing te nemen.

café verlichting

Van Triest Lichtconcepten helpt u graag bij het creëren van een sfeervolle ambiance met goed doordachte café verlichting

Café verlichting: van advies tot levering en installatie, alles onder één dak

Bij Van Triest Lichtconcepten vinden wij het van groot belang dat u wordt voorzien van een professioneel en op uw situatie afgestemd verlichtingsadvies. Maar een verlichtignsadvies is slecht een deel van de oplossing die u wenst. Want een advies vormt slechts de basis van de realisatie van uw nieuwe verlichting. Gelukkig stopt onze service niet bij het adviseren over de meest geschikte verlichting en de meest geschikte aansturing. Van origine zijn wij een technische groothandel, waardoor wij een groot assortiment aan armaturen en lampen direct uit voorraad kunnen leveren. Ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor het complete plaatje, wel zo makkelijk.

Wanneer u graag een verlichtingsadvies wilt laten formuleren door één van onze verlichting experts, gaan wij graag met u om tafel. Werkt u samen met een architect? Dan is ook uw architect van harte welkom. In dit gesprek inventariseren wij uw wensen. Dat doen we het liefst op locatie, omdat we zo een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en beperkingen van de ruimte. Ook het beschikbare budget voor het project nemen wij graag samen met u door. Aan de hand van deze inventarisatie, zullen wij een lichtplan op maat maken. Hier maken wij een 3D model van, zodat u alvast het mogelijke eindresultaat kunt bewonderen. Bent u akkoord met het ontwerp? Dan kunnen wij overgaan tot levering en installatie van de café verlichting. Zo werken we langzaam toe naar de realisatie van verlichting die zijn doel treft.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie