Horeca verlichting

horeca verlichting

In uw horecagelegenheid is sfeer één van de meest belangrijke elementen om uw gasten een ultiem avondje uit te geven. Dat weet u als horecaondernemer natuurlijk als geen ander. Maar hoe brengt u de juiste sfeer in uw horeca onderneming? Veel kunt u al doen met het interieur en de afwerking van de wanden. Maar om de optimale sfeer te bereiken, is meer nodig dan alleen een smaakvol interieur. Goed gebruik van licht is namelijk ook erg belangrijk. Van Triest Lichtconcepten is gespecialiseerd in het adviseren van onder andere horeca ondernemingen op het gebied van horeca verlichting. Onze verlichting specialisten weten precies hoe een ruimte het best verlicht kan worden en hoe de optimale sfeer bereikt kan worden. Lees er hieronder meer over.

Horeca verlichting voor meer sfeer

Door het toepassen van de juiste verlichting op de juiste plekken ontstaat er een sfeervolle ambiance in uw horeca onderneming. Maar wat voor verlichting moet er op welke plek worden gepositioneerd om deze sfeer te realiseren? En wat past er het best bij het interieur van uw onderneming? Het zijn factoren waar zorgvuldig over nagedacht moet worden. Om de optimale sfeer te bereiken, zorgen wij ervoor dat er een goede balans ontstaat tussen basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Ook houden wij rekening met de kleurweergave index. En dat is naast de sfeer net zo belangrijk voor een goed eindresultaat, want wanneer verkeerde verlichting wordt gebruikt, kan dit een vertekend beeld geven van kleuren van gerechten. Hierdoor kunnen uw gerechten er grauw en onsmakelijk uit komen te zien. Het belang van goede horeca verlichting is dus van groot belang. Het totale plaatje moet kloppen om verlichting succesvol te laten zijn. Laat u daarom goed adviseren door een verlichting specialist van Van Triest Lichtconcepten.

Horeca verlichting

Moderne horeca verlichting als kostenbesparing

Al lijkt moderne verlichting een grote investering, dat is het meestal niet. Want naast dat verlichting de sfeer in uw horeca onderneming kan vergroten waardoor u extra klanten trekt, kan moderne verlichting ook veel doen aan de kosten kant. Wanneer u door ons een verlichtingsadvies laat formuleren, kunnen wij voor u ook een besparingsberekening maken. Deze berekening bestaat uit een Total Cost of Ownership berekening en een terugverdienberekening waarmee wij u inzicht geven in de totale besparing in euro's. Bent u benieuwd naar wat voor besparing moderne horeca verlichting voor u kan opleveren? Laten we samen de mogelijkheden eens bespreken.

Aansturing van de verlichting

Naast de positionering van de verlichting voor het creëren van een sfeervolle ambiance in de ruimte, kunnen wij ook voor u kijken naar de aansturing van de verlichting. Welke lampen moeten dimbaar zijn? Wilt u de lichten automatisch in en uit laten schakelen op bepaalde tijden? Wilt u dat de verlichting afgestemd wordt op de verlichting die van buiten uw onderneming binnenkomt? Het zijn factoren waar goed over nagedacht dient te worden en wat wij voor u mee kunnen nemen bij het formuleren van een verlichtingsadvies.

horeca verlichting

Effectieve horeca verlichting voor het creëren van een sfeervolle ambiance: laat u adviseren door Van Triest Lichtconcepten

Horeca verlichting: van advies tot levering, alles onder één dak

Bij Van Triest Lichtconcepten vinden wij het belangrijk dat u wordt  voorzien van een op uw situatie afgestemd verlichtingsadvies. Maar met alleen een verlichtingsadvies heeft u nog geen verlichting. En dat is natuurlijk net zo belangrijk als het advies. Gelukkig stopt onze service niet bij het maken van een verlichtingsadvies. Van origine zijn wij namelijk een technische groothandel, waardoor wij naast het adviseren over verlichting, ook de levering voor u kunnen verzorgen. Wij verkopen het concept 'licht'. Van advies tot levering, bij Van Triest Lichtconcepten kunt u terecht voor het totale plaatje. Wel zo makkelijk.

Wanneer u graag een verlichtingsadvies wilt laten formuleren door één van onze specialisten, dan gaan wij graag om de tafel met u en eventueel uw architect. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Ook het budget waarbinnen het project uitgevoerd dient te worden, bespreken wij met u. Aan de hand van dit gesprek zal een verlichtingsadvies inclusief 3D model worden gemaakt. Zo kunt u zelf al even zien hoe het eindresultaat zal worden. Nadat u akkoord geeft, kunnen wij overgaan tot levering en installatie. 

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie