Industriële verlichting bij Van Triest Lichtconcepten

industriële verlichting

Bedrijfsverlichting kan veel invloed hebben op uw bedrijfsvoering. Of het hierbij nou gaat om een kantoor, loods of magazijn: verlichting beïnvloedt de sfeer en de functionaliteit van een ruimte. Op deze pagina leest u meer over de functie van licht en de invloed op een ruimte. Van Triest Lichtconcepten adviseert u graag over de meest geschikte bedrijfsverlichting voor uw situatie.

Invloed van bedrijfsverlichting op de sfeer en functionaliteit

In een productieomgeving is naast de veiligheid het ononderbroken doorgaan van het productieproces de eerste prioriteit. Beide aspecten zijn dankzij de toepassing van goede LED-verlichting gegarandeerd. Tevens zijn er dankzij de toepassing van goede LED-verlichting flinke besparingen op onderhoud en energie te realiseren. Dat geld ook voor verlichting in een magazijn. In een magazijn is het weer veel belangrijker dat het licht niet onnodig brandt, als er bijvoorbeeld hele delen van de dag niemand aanwezig is. Dan kan er veel energie en geld worden bespaard met een goede aanwezigheidsregeling. Verlichting is één van de belangrijkste aspecten op de werkplek. Goed verlicht werken in de meest ideale omstandigheden is namelijk erg belangrijk om goede prestaties te kunnen realiseren. In een productieomgeving is een belangrijke taak van de verlichting te zorgen voor veiligheid. Goede verlichting zorgt niet alleen voor beter zicht, maar ook voor een verhoogde concentratie en alertheid van mensen. Hierdoor worden ongelukken voorkomen.

Naast de veiligheid heeft de kwaliteit van de aanwezige verlichting ook veel invloed op de gezondheid van mensen. Door slechte verlichting (bijvoorbeeld te weinig licht, flikkering, slechte kleurweergave, etc.) raken mensen sneller vermoeid en krijgen ze sneller gezondheidsklachten zoals hoofdpijn. Bij kwalitatief goede verlichting zijn mensen fitter, voelen zich prettiger en zal het ziekteverzuim afnemen.

Kortom, er zijn een heleboel zaken waar u rekening mee dient te houden bij de keuze voor verlichting op industrieel gebied.

bedrijfsverlichting

Bedrijfsverlichting die zijn doel treft: laat u adviseren door Van Triest Lichtconcepten

Bedrijfsverlichting bij Van Triest Lichtconcepten

Van Triest Lichtconcepten is onderdeel van technische groothandel TGH van Triest B.V. Wij hebben hierdoor veel kennis van verlichting van een zeer groot aantal fabrikanten. En ook adviseren over lichtoplossingen is ons hierdoor zeker niet onbekend. Bij ons kunt u terecht voor het totale plaatje: van idee tot realisatie. Wanneer u opzoek bent naar een lichtoplossing, gaan wij graag met u om tafel voor een vrijblijvend gesprek. Hierin inventariseren wij uw ideeën, wensen en budget. Ook bekijken wij graag samen met u de ruimte(s) waar het om gaat om een beter beeld te krijgen van de situatie.

Aan de hand van het persoonlijke gesprek zullen wij een lichtadvies formuleren. Dit advies bestaat uit een lichtplan wat speciaal voor uw situatie is ontwikkeld. Daarnaast rekenen wij het plan door met een professionele lichtberekening, om eventuele fouten in het plan aan het licht te brengen. In een 3D model kunt u zelfs al even kennis maken met de uiteindelijke situatie. Nadat u uw goedkeuring geeft, kunnen wij overgaan tot uitlevering en installatie. Van Triest Lichtconcepten is er dus voor het totale plaatje.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over bedrijfsverlichting voor uw situatie