Kantoorverlichting

kantoorverlichting

Is de verlichting in uw kantoor toe aan vervanging? Of wilt u graag voldoen aan uw duurzaamheidsdoelstellingen door het aanbrengen van duurzame verlichting? Wat uw doel met de verlichting ook is, bij Van Triest Lichtconcepten bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze experts beschikken over veel ervaring met verlichting, waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren over wat voor verlichting in uw situatie het meest geschikt is. Wij houden rekening met uw wensen en de mogelijkheden en beperkingen van de ruimte voor het opstellen van een verlichtingsadvies op maat. Kantoorverlichting nodig? Laat u goed adviseren door een licht specialist van Van Triest Lichtconcepten.

kantoorverlichting

Kantoorverlichting wat zijn doel treft: laat u adviseren door een verlichtingsspecialist van Van Triest Lichtconcepten

Kantoorverlichting voor een prettige werkomgeving

Een verhoogde productiviteit van uw medewerkers, een betere werksfeer en minder ziekteverzuim. Klinkt goed toch? Het is allemaal haalbaar wanneer de juiste verlichting wordt ingezet voor uw kantoor. Wat voor verlichting en waar deze geplaatst wordt, is dan wel iets waar goed over nagedacht moet worden. En daar helpen wij u graag bij. In een persoonlijk gesprek, het liefst bij u op locatie zodat we de situatie goed kunnen bekijken, inventariseren wij uw wensen. Ook het beschikbare budget bespreken wij graag met u. Aan de hand van dit gesprek, zullen wij een verlichtingsplan maken. In dit advies kunnen wij wanneer u dat wenst niet alleen het soort verlichting, maar ook de aansturing opnemen. Nadat het lichtplan voltooid is, doen wij een lichtberekening aan de hand van een 3D model. Zo kunt u zelf al even zien wat het eindresultaat zal zijn en halen wij vroegtijdig verbeterpunten uit het lichtplan. Een goed doordacht plan, daar houden wij bij Van Triest Lichtconcepten van. 

Aansturing van uw kantoorverlichting

Zoals zojuist benoemd, kunnen wij u ook adviseren over de aansturing van de verlichting in uw kantoor. Zo kan er gebruik gemaakt worden van aanwezigheidsdetectie in gangen waar niet vaak iemand komt, kan de verlichting automatisch volgens bepaalde schema's aan en uit geschakeld worden en kan zelfs per bureau de lichtsterkte gedimd worden wanneer u dit wilt. Kortom, er is veel mogelijk, maar wij adviseren u graag over wat voor uw situatie het meest geschikt is.

Bespaar veel energie met moderne kantoorverlichting

Naast het verbeteren van de werkomstandigheden voor uw medewerkers waardoor ziekteverzuim naar beneden kan gaan en de productiviteit verhoogd kan worden waardoor u kosten bespaard, kan moderne verlichting ook zorgen voor een besparing op de energienota. Ook de aansturing van kantoorverlichting kan veel besparing met zich meebrengen doordat onnodige verlichting kan worden voorkomen. En besparing is natuurlijk altijd prettig. Om u inzicht te geven in de mogelijke besparing die moderne verlichting met zich meebrengt, nemen wij graag een besparingscalculatie bestaande uit een Total Cost of Ownership berekening en een terugverdienberekening voor u mee in het lichtadvies. Daarnaast kijken wij graag samen met u of u wellicht in aanmerking komt voor een subsidieregeling voor het investeren in duurzame verlichting.

Van Triest Lichtconcepten voor het complete plaatje

Bij Van Triest Lichtconcepten voorzien wij u graag van professioneel advies. Maar wij kunnen u niet alleen goed adviseren over verlichting. Van origine zijn wij namelijk een technische groothandel waardoor wij naast voldoende technische kennis ook beschikken over een groot assortiment aan armaturen en lampen. Hierdoor kunnen wij de verlichting uit het lichtadvies leveren en kunnen wij daarnaast de installatie voor u verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor het complete plaatje. Wij verkopen het concept 'licht'. Van advies tot installatie, bij Van Triest Lichtconcepten vindt u het.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie