Showroom verlichting

showroom verlichting

De showroom is bij veel bedrijven de meest belangrijke ruimte van het bedrijf. Immers moet het hier gebeuren. Het is de plek waar u klanten enthousiast maakt voor uw producten en waar ze uiteindelijk tot koop over moeten gaan. De showroom moet er dus representatief uitzien en moet daarnaast een goede match zijn met de producten die u er wilt verkopen. Goede showroom verlichting kan helpen om uw sales te verhogen doordat klanten zich prettiger voelen en uw producten onder goede lichtomstandigheden beter kunnen beoordelen. Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Lees het hieronder.

Betere presentatie van uw producten

Showroom verlichting is, zoals zojuist al benoemd, van grote invloed op de sfeer van uw showroom, maar ook op de presentatie van uw producten. Maar waar moet goede verlichting dan aan voldoen? Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de verlichting past bij de sfeer in uw showroom. Ook een goede match tussen de verlichting en het interieur is hierbij belangrijk. Maar het meest belangrijke is natuurlijk hoe de verlichting uw producten laat tonen. Bij showroom verlichting is het belangrijk dat de verlichting een goed beeld geeft van de kleuren van uw producten. Hoe hoger de kleurweergave index, hoe meer de kleuren lijken op hoe zij in zonlicht eruit zouden zien. Lampen met een hoge kleurweergave index helpen uw klanten dus bij het beoordelen van uw producten. En hoe beter een klant uw producten kan beoordelen, hoe hoger de bereidheid om te kopen. Goede verlichting stimuleert hierdoor de verkopen.

showroom verlichting

Moderne showroom verlichting als kostenbesparing

Naast een hogere omzet door een beter presentatie van uw producten, heeft moderne verlichting ook invloed op de kostenzijde van uw bedrijfsvoering. Moderne verlichting gebruikt minder energie, waardoor uw energierekening lager uitvalt. Om u inzicht te geven in de mogelijke besparing wanneer u zou kiezen voor moderne showroom verlichting, kunnen wij een besparingscalculatie toevoegen aan het verlichtingsadvies. Deze besparingscalculatie bestaat uit een Total Cost of Ownership berekening en een terugverdien berekening. Daarnaast drukken wij de besparingen uit in besparing van CO2, wat u een nog beter inzicht geeft in de totale besparing. Zo heeft u een goed beeld van wat moderne verlichting u op kan leveren en maken wij het u iets makkelijker om een keuze te maken.

showroom verlichting

Showroom verlichting die zijn doel treft: laat u goed adviseren door een specialist van Van Triest Lichtconcepten

Showroom verlichting: van advies tot levering en installatie, alles onder één dak

Bij Van Triest Lichtconcepten vinden wij het van groot belang dat u voorzien wordt van een professioneel en op maat gemaakt lichtadvies. Maar onze service stopt niet bij het bieden van verlichtingsadvies. Van origine zijn wij namelijk een technische groothandel. Naast veel technische kennis over verlichting en ervaring met het adviseren over verlichting voor uw situatie, hebben wij ook een groot assortiment van armaturen en lampen die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor het complete plaatje, wel zo makkelijk.

Wanneer u door ons een lichtadvies wilt laten formuleren, gaan wij graag met u om tafel. Werkt u samen met een architect? Dan is ook deze van harte welkom. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en bespreken wij het beschikbare budget voor het project. Na aanleiding van dit gesprek, zullen wij een verlichtingsadvies formuleren voor uw situatie. Ook maken wij voor u een 3D model van de ruimtes, waardoor u het mogelijke eindresultaat van tevoren kunt bewonderen. Eventuele verbeterpunten kunnen we hierdoor vroegtijdig signaleren en doorvoeren alvorens de installatie heeft plaatsgevonden. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan kunnen wij overgaan tot uitlevering en installatie. Zo werken wij langzaam toe naar de realisatie van showroom verlichting die zijn doel treft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact op of laat hieronder uw gegevens achter. Onze verlichting specialist neemt vervolgens contact met u op.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie