Verlichtingsadvies door Van Triest Lichtconcepten

verlichtingsadvies

Licht wordt door de meeste mensen als vanzelfsprekend bevonden. Want vrijwel overal en altijd is er licht. Maar doordat mensen zo weinig stilstaan bij de functie en invloed van licht op een ruimte, wordt er vaak gebruik gemaakt van verkeerd licht of verkeerde plaatsing van licht. Dit kan de sfeer van de ruimte negatief beïnvloeden. Of wanneer het om bedrijfsmatige inzet van licht gaat, de productiviteit van uw medewerkers verlagen. Om te zorgen dat uw ruimte op juiste wijze met geschikt licht wordt verlicht, is het verstandig om een advies op te laten stellen door een verlichtingsadviseur van Van Triest Lichtconcepten. Wij zijn van origine een technische groothandel, waardoor wij veel kennis hebben van verlichting en wij u verlichtingsadvies op maat kunnen doen.

verlichtingsadviseur

Van Triest Lichtconcepten biedt een totaalconcept op het gebied van verlichtingsadvies: ontwerp, levering en realisatie. Wel zo makkelijk!

Over ons verlichtingsadvies

Onze verlichtingsadviseurs hebben veel kennis van licht en de invloed van licht. Ze weten precies hoe een ruimte het beste verlicht kan worden en hoe ze extra sfeer in een ruimte kunnen brengen. Dit alles wordt meegenomen bij het maken van een verlichtingsadvies.

Een verlichtingsadvies bestaat bij ons uit twee delen: een lichtplan en een lichtberekening. We noemen het op maat, maar de beslissingen worden feitelijk door u gemaakt. Het zijn uw wensen vertaald in een lichtplan die aan de hand van een persoonlijk gesprek naar voren komen. Tijdens dit gesprek nemen wij samen met u het beschikbare budget door. 

Wanneer het lichtplan is opgesteld door een verlichtingsadviseur van Van Triest Lichtconcepten, zullen wij een lichtberekening uitvoeren. Dit doen wij door het maken van een 3D model van de ruimte. Door het maken van dit model, kunt u zelf al even zien hoe het lichtplan er in de werkelijkheid uit zal komen te zien en bent u zeker van verlichting die zijn doel treft. We letten hierbij op de plaatsing van de armaturen, maar ook zeker op het soort verlichting. 

Wij verkopen licht: daar is verlichtingsadvies slechts een onderdeel van

Bij Van Triest Lichtconcepten kunt u niet alleen terecht voor het laten maken van een verlichtingsadvies. Want naast heel veel expertise op het gebied van verlichting, hebben wij ook een groot assortiment aan armaturen en aansturingen welke wij aan u kunnen leveren. U kunt bij ons dus terecht voor het lichtplan, het laten uitvoeren van een lichtberekening, maar daarnaast ook de levering en installatie. Zo heeft u alles onder één dak: wel zo makkelijk. Wij verkopen het concept 'Licht': van a tot z geregeld door Van Triest Lichtconcepten.

Laat hieronder uw gegevens achter voor het bespreken van de mogelijkheden voor een verlichtingsadvies