Winkelverlichting voor meer verkopen en lagere kosten

winkelverlichting

In winkels is de winkelverlichting van ontzettend groot belang. Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw winkel en kan bepaalde producten extra uitlichten zodat ze meer opvallen. Maar hoe creëert u een prettige sfeer in uw winkel? Wat is geschikte verlichting voor uw winkel? Waar kunt u de verlichting het beste plaatsen? Hoe zorgt u ervoor dat de kleuren van uw producten goed te beoordelen zijn door uw klanten? Het zijn vragen waar wij dagelijks mee te maken krijgen en waar wij een antwoord op hebben. Daarom adviseren wij u graag over welke verlichting het meest geschikt is voor uw situatie. Benieuwd naar onze diensten en producten? Lees hieronder meer.

Goede Winkelverlichting: betere beleving, hogere omzet

Bij Van Triest Lichtconcepten doen wij er alles aan op de verlichting zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw producten en uw doelgroep. Wanneer wij een lichtadvies formuleren voor uw winkel, houden wij rekening met alle factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat. Hierbij staat het doel wat u met de verlichting heeft voorop. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en het beschikbare budget voor het project. Hierna zal een lichtspecialist van Van Triest Lichtconcepten aan de slag gaan met het formuleren van een lichtadvies op maat. 

In het lichtadvies houden wij rekening met de functie van het licht. Dit begint in de etalage, waar de aandacht van de passerende mensen getrokken moet worden. Door gebruik te maken van effectieve verlichting, trekt u de aandacht en zullen meer mensen uw winkel binnenlopen. Wanneer ze uw winkel binnen zijn gelopen, krijgt de verlichting een ander doel. De klanten moeten in de koopstemming komen en moeten een goed beeld krijgen van uw producten. Door het sfeervol verlichten van de ruimte en het toepassen van verlichting met een juiste kleurweergave index, zullen de klanten een beter beeld krijgen van uw producten en eerder tot koop overgaan. Zo bevordert de verlichting uw verkopen en het koopgenot van uw klanten.

Winkelverlichting voor meer verkopen en lagere kosten

Moderne Winkelverlichting als kostenbesparing

Winkelverlichting heeft niet alleen invloed op de verkopen van uw winkel. Ook aan de kostenkant valt in veel gevallen winst te behalen met het plaatsen van nieuwe verlichting. De hedendaagse verlichting is een stuk zuiniger geworden en kan een grote besparing opleveren op uw energierekening. Bij van Triest Lichtconcepten kunnen wij voor u een besparingscalculatie maken in de vorm van een terugverdienberekening en een Total Cost of Ownership berekening, geven wij u inzicht in de totale besparing wanneer u zou kiezen voor nieuwe verlichting. De totale besparing wordt in het besparingsplan uitgedrukt in zowel de kosten in euro's, als de besparing in CO2. Verlichting kan dus zorgen voor meer omzet en lagere kosten.

winkelverlichting

Van Triest Lichtconcepten biedt een totaalconcept: ontwerp, levering en realisatie. Wel zo makkelijk!

Aansturing van uw winkelverlichting

Naast effectieve verlichting, kunnen wij ook voor u kijken naar de meest geschikte aansturing van het licht. Ook op dit gebied hebben wij veel kennis en ervaring. Na sluitingstijd automatisch de verlichting in uw winkel laten dimmen? Of wilt u dat de verlichting reageert op het licht van buiten? Het zijn allemaal factoren die een rol spelen bij de keuze van een aansturing van de verlichting. Wij adviseren u hier graag over.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie