Woning verlichting bij Van Triest Lichtconcepten

woning verlichtingwoning verlichtingwoning verlichting

Woning verlichting: wat voor verlichting past er bij uw woning? Wat zijn goede plekken om de verlichting te bevestigen? En wat voor soort lampen kunt u het beste gebruiken? Er komt best veel kijken bij het verlichten van uw woning. Maar gelukkig hebben wij van Van Triest Lichtconcepten daar veel ervaring mee. Wij helpen u graag verder.

Woning verlichting

Verlichting heeft in iedere ruimte een andere functie. En iedere ruimte stelt weer andere eisen aan de verlichting. Zo vraagt een keuken totaal andere verlichting dan een badkamer. En een woonkamer totaal andere verlichting dan een werkkamer. Het is belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de functie van de ruimte en de daarbij horende verlichting. Wordt dit niet gedaan, dan kan dit grote invloed hebben op de sfeer en de functionaliteit van de ruimte in uw woning.

Woning verlichting bij Van Triest Lichtconcepten

Doel van de verlichting

Omdat elke kamer in een woning een eigen invulling heeft, vinden wij het bij Van Triest Lichtconcepten belangrijk om daar ook met de keuze voor verlichting rekening mee te houden. Door bijvoorbeeld het dimbaar maken van licht en het uitlichten van karakteristieke elementen van uw woning, brengen wij extra sfeer in uw woning. Maar ook de de functionele verlichting nemen wij mee in ons lichtadvies. Denkt u hier bijvoorbeeld aan de werkverlichting in een keuken of badkamer waardoor u goed ziet wat u aan het doen bent, of de functionele verlichting in een woonkamer die het mogelijk maakt om een boek te lezen.

woning verlichting

Woning verlichting: laat u adviseren door een lichtspecialist van Van Triest Lichtconcepten

Stapsgewijs naar woningverlichting afgestemd op uw situatie

In de meeste gevallen werken wij bij het adviseren over verlichting in een woning samen met een (binnenshuis) architect. Aan de hand van een persoonlijk gesprek met u en eventueel uw architect, lopen wij uw huidige situatie door. Wij inventariseren uw wensen en het bijbehorende budget waarbinnen een advies geformuleerd dient te worden. Aan de hand van dit gesprek, zullen wij een advies op maat formuleren. Hierbij houden wij rekening met alles wat ter sprake is gekomen in het persoonlijke gesprek. In dit advies zal naar voren komen wat voor soort armaturen en waar de armaturen het beste geplaatst kunnen worden, maar ook rekenen wij het gehele lichtplan voor u door en maken wij een 3D ontwerp van uw situatie om zo toe te werken naar een oplossing voor uw situatie.

Nadat u uw goedkeuring heeft gegeven voor het plan, kunnen wij overgaan tot uitlevering en installatie. Wij zijn van origine een technische groothandel, waardoor wij alle armaturen in het lichtplan uit eigen voorraad kunnen leveren. Ook voor de installatie hebben wij de juiste contacten. Zo kunt u bij ons terecht voor het totale plaatje, van advies tot realisatie.

Lichtplan woning verlichting door Van Triest Lichtconcepten

Wilt u graag advies over welke invulling van het licht voor uw situatie het meest geschikt zou zijn? Van Triest Lichtconcepten helpt u hier graag bij. Wij hebben veel ervaring met het adviseren over licht. Een lichtadvies van Van Triest Lichtconcepten bestaat uit een lichtplan en een lichtberekening. Het lichtplan stellen wij op aan de hand van uw wensen en ideeën. Heeft u nog geen concrete ideeën of wensen? Ook dan kunnen wij genoeg voor u betekenen. Wij denken graag met u mee. Lees hier meer over een lichtplan op maat.

Laat hieronder uw gegevens achter voor advies over woning verlichting