Lichtberekening door Van Triest Lichtconcepten

licht berekening

Lichtberekening laten maken

Met een lichtberekening wordt de verlichtingssterkte van de armaturen die zijn opgenomen in een lichtplan gevisualiseerd in een 2D of 3D model. Een lichtberekening maakt onderdeel uit van het lichtadvies van Van Triest Lichtconcepten en geeft een goed inzicht in het resultaat wat behaald zal worden met de armaturen uit het lichtplan.

Hoe maken wij een lichtberekening?

Een lichtberekening maken wij met behulp van de software Dialux EVO. In deze software laden wij het het lichtplan wat door ons is opgesteld. Vervolgens rekent de software het lichtplan door en kunnen wij beoordelen of het lichtplan voldoet aan de door u gestelde eisen en richtlijnen. In deze software is het mogelijk om voor u een 3D model te maken van de ruimte, waardoor het voor u mogelijk is om van tevoren te zien hoe uw winkel, showroom, kantoor, magazijn of ruimte in uw woning eruit komt te zien wanneer het lichtplan zal worden uitgevoerd.

Wanneer het lichtplan nog niet aan de door u gewenste eisen en richtlijnen blijkt te voldoen, dan wordt dit door een lichtberekening uit te voeren voorafgaand aan de daadwerkelijke installatie al gesignaleerd. Hierdoor kunnen wij het plan nog aanpassen, waardoor problemen achteraf worden voorkomen. 

lichtberekening

Lichtberekening door Van Triest Lichtconcepten: voor verlichting die zijn doel treft

Berekening van het licht als onderdeel van ons lichtadvies

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een lichtberekening, maar voor een compleet lichtadvies. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van lichtplannen afgestemd op uw situatie. Hierbij houden wij rekening met de plaatsing van het licht, maar ook het soort verlichting. Met een berekening van het licht voeren wij een laatste controle uit van het door ons opgestelde lichtplan.

Van origine zijn wij een technische groothandel, waardoor wij u naast een compleet lichtadvies ook kunnen voorzien van de armaturen en aansturing die zijn opgenomen in het lichtadvies. Ook de installatie kunnen wij voor u verzorgen. Bij Van Triest Lichtconcepten vindt u dus alles onder één dak.

lichtberekening door Eduard Schippers

Eduard Schippers: onze verlichting specialist

Ik ben 4 jaar werkzaam bij Van Tries Lichtconcepten. Ik heb binnen Van Triest de kans gekregen om mijn passie voor licht uit te breiden door het volgen van de opleiding Hogere verlichtingskunde (HVK). Door het volgen van deze opleiding ben ik nu werkzaam als lichtspecialist bij Van Triest Lichtconcepten. Mijn doelstelling als lichtspecialist is het ontzorgen van onze klanten bij het opstellen van lichtplannen bij verbouw- en nieuwbouw projecten voor de particuliere en zakelijke markt.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Stuur een mail of bel naar 0593-740740.

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie over een lichtberekening